Onze deskundigen

Medische Thermografie

Brengt meer duidelijkheid bij pijnklachten!

Pijnvrij onderzoek!

Geen schadelijke straling!

Geen contact met het lichaam!

Medische thermografie heeft ongekende mogelijkheden!

Vroegtijdige opsporing CRPS / Sudeckse dystrofie!

Wat is de oorzaak van de pijn? Zenuwcompressie?

Artrose? Artritis? Slijmbeursontsteking?

Pijnvrij onderzoek!

thermografie locaties in nederland

Afspraak maken?

1. Vul een consultformulier in.

2. Druk op verzenden.

3. U komt op een pagina met belangrijke informatie!

4. Kies direct een locatie, datum en tijdstip.

5. De afspraak is gemaakt! U ontvangt een bevestiging!

Onze deskundigen

Irma Wensink

Irma heeft in 2007 haar 1e opleiding in medische thermografie gedaan in Amerika (Universiteit Zuid-Florida) en is daarnaast getraind door Prof. Dr. Brioschi en Dr. Schwartz. Irma wordt regelmatig bijgeschoold door Prof. Dr. Brioschi om op het hoogste niveau de thermografische onderzoeken te kunnen aanbieden.
Irma geeft trainingen in thermografie en voert daarnaast thermografisch onderzoek uit in haar Praktijk voor Medische Thermografie waaraan een trainingscentrum verbonden is. Ze volgt op haar vakgebied minimaal 1x per jaar nascholing in binnen en buitenland om haar kennis te verbreden. Ook spreekt ze regelmatig op congressen om haar kennis over te dragen.

Functie: Eigenaar

Marjolein Beemsterboer

Marjolein heeft haar 1e medische thermografie opleiding gedaan in 2013 in ons thermografie centrum. Daar blonk ze uit in haar kennis, kwaliteit en gedrevenheid. Jaarlijks volgt ze elke opleiding gegeven in het Thermografie Centrum. Marjolein is tevens getraind door Prof. dr. Brioschi.

Functie: Thermografie technician

Werkzaamheden: Het uitvoeren van thermografisch onderzoek en wat daar verder bij komt kijken.

Ingeborg Horjus

Ingeborg heeft haar 1e medische thermografie opleiding gedaan in 2014 in ons thermografie centrum. Ook Ingeborg als uitblinker konden we goed gebruiken in ons centrum. Jaarlijks volgt ze vele opleidingen, niet alleen binnen de thermografie maar ook als therapeut.

Functie: Thermografie technician

Werkzaamheden: Het uitvoeren van thermografisch onderzoek en wat daar verder bij komt kijken.

Onze adviseurs

Dr. Henk van der Veen

Arts onderzoeker

Dokter van der Veen, oud-huisarts  is een pionier in het gebruik van (video)thermografie voor diagnostisch gebruik bij pijnlijke ziekten. Hij was en is sinds 1980 vooral actief als onderzoeker bij chronische pijn zonder verdere vindbare afwijkingen en CRPS.
Inmiddels heeft hij 7 wetenschappelijke publicaties op zijn naam en de ontwikkeling van een ontstaansmodel over chronische pijn en CRPS is bijna afgerond.

Onder zijn verantwoordelijkheid is aanvankelijk de Pijnstichting Nederland opgericht en recent de “Chronic Pain Science Foundation”.

Prof. Dr. Marcos Leal Brioschi

Arts

Prof. Dr. Marcos Leal Brioschi is afgestudeerd in de chirurgie. Heeft een specialisatie algemene chirurgie en forensische geneeskunde. Expertise in trauma chirurgie en klinische thermologie. Hij is gecertificeerd in pijn. Master en PhD in chirurgie. Postdoc, neurologie en CNPq researcher.

Zijn speciale interesses liggen bij de onderwerpen: pijn management, borstkanker, angiologie en chirurgie.

Prof. Dr. Brioschi werkt momenteel fulltime in de medische thermografie, geeft wereldwijd trainingen in medische thermografie en is een gerenommeerd en boeiend spreker op congressen. Prof. Dr. Brioschi is tevens betrokken bij vele researchprojecten op het gebied van medische thermografie. Dankzij zijn kennis en kunde is de medische thermografie naar een hoger niveau gebracht en ruimer inzetbaar geworden binnen de geneeskunde.

Prof. Dr. Brioschi komt regelmatig naar Nederland om ons bij te scholen in het mooie vak medische thermografie.

Artsen team InfraRedMED

Dit artsen team van tandarts tot pijnspecialist en alles wat daar tussenin zit is o.a. gespecialiseerd in het uitlezen van infraroodfoto’s op het gebied van chronische pijn (ook fibromyalgie), sportblessures, borst thermografie, posturale thermografie (problemen gerelateerd aan lichaamshouding), metabole processen, cardiovasculaire en chirurgische thermografie. Tevens forensische thermografie en research.

Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen leveren, worden de infraroodfoto’s gemaakt in ons thermografie centrum hier beoordeeld.

Medisch directeur: Prof. dr. Marcos Leal Brioschi, arts / thermoloog

Onderstaand waar u terecht kunt na ons thermografisch onderzoek

Werkzaam buiten ons centrum

Dr. Alex Loncq de Jong

Arts

Dr. Loncq de Jong runt een kliniek voor pijnbestrijding en biologische geneeswijze. Dr. Loncq de Jong combineert vele behandelmethodes om tot maximaal resultaat te komen. Zoals Acupuntuur, neuraaltherapie, manuele geneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde.

Dr. J.R. Tisscher

Arts

Dr. Tisscher is een reumatoloog, klinisch ecoloog & specialist natuurgeneeskunde. De praktijk is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring, eerst als internist, daarna als reumatoloog en specialist natuurgeneeskunde met kennis over de orthomoleculaire geneeskunde, de homeopathie en de acupunctuur. De klachten worden van meerdere kanten bekeken.

Dr. Henk Koning

Arts, Anesthesioloog/pijnspecialist

Dr. Henk Koning heeft als anesthesioloog meer dan 30 jaar ervaring in de (multidisciplinaire) pijnbestrijding en heeft in verschillende nationale en internationale vaktijdschriften gepubliceerd. Zijn aandachtsgebieden binnen de pijnbestrijding zijn rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, aangezichtspijn, oorsuizen, fibromyalgie (een vorm van chronische pijn) en andere pijnklachten.

Dr. Koning is lid van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie, de Dutch Pain Society, en de International Association for the Study of Pain.

Sjaco Jordens

Fysiotherapeut / manueel therapeut

Eigenaar Jordens Fysio Medisch Centrum

Sjaco hebben we leren kennen als een enthousiaste en leergierige therapeut tijdens onze cursus medische thermografie gegeven door Prof. dr. Brioschi. Sjaco is zeer breed geschoold en kan naast het thermografisch onderzoek, aanvullend echografie inzetten om de mate van schade aan pezen, spieren en slijmbeurzen te bepalen. Hierop kan gerichter een keuze gemaakt worden welke therapie in te zetten.

Sjaco is tevens docent echografie en u kunt er ook terecht voor medical taping, shockwave en medische trainingstherapie en de nieuwste behandeltechniek Percutane Needle Electrolyse (PNE) een innovatieve behandelmethode voor chronische peesblessures en weefselherstel.

Ernst vd Wijk

Fysiotherapeut / fasciatherapeut

Werkzaam op het ErasmusMC. Een fysiotherapeut met ruim 30 jaar ervaring waarvan 22 jaar in de chronische pijn revalidatie in het ErasmusMC. Werkt met fasciatherapie en thermografie en is tevens docent fasciatherapie. Ernst hebben we leren kennen als een gedreven en leergierige therapeut tijdens onze cursus medische thermografie gegeven door Prof. dr. Brioschi. Heeft tot op heden fysiotherapie niet geholpen voor uw pijnklachten? Bij voldoende patiënten is Ernst met zijn specialistische kennis bereid om 1x per maand naar Epe te komen voor onderzoek en behandeling.

Floor Elsdijk

Acupuncturist

Floor heeft in Engeland de opleiding acupunctuur afgerond. Ook Floor is zeer gedreven in haar vak en heeft een cursus medische thermografie gevolgd in ons Thermografie Centrum gegeven door Prof. Dr. Marcos Brioschi. Floor levert “zorg op maat” u voelt zich direct op uw gemak bij deze vriendelijke acupuncturist die naast acupunctuur ook lichaamsmassage, drukpuntmassage, ontspannings- of hotstone massage kan inzetten. Floor heeft een uitgebreide kennis in fysiologie, anatomie en ziekteleer.

Gerrie Veldhuis

Tandarts

 Voor een second opinion

Regelmatig bezoeken patiënten onze praktijk voor medische thermografie met langdurige pijn in het gezicht. Vele onderzoeken en behandelingen hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd. In Gerrie Veldhuis hebben we een tandarts gevonden die bereid is een second opinion uit te voeren na de uitslag van het thermografisch onderzoek.

En nog vele anderen…..